labdarúgás megye I.

2021.08.13. 08:19

Az utolsó pillanatban mentettek pontot az orosháziak

Döntetlennel zárult a megyei I. osztályú bajnokság csütörtök esti nyitánya.

G. P.

Orosházi MTK-ULE 1913–Jamina SE 1–1 (0–0)

Orosháza, 250 néző. V.: Kiss T. Orosháza: Marunák – Kovács D., Kasuba, Szabó N., Harangozó, Vincze, Szabó Á., Gedó, Fehér, Miszlai Selmeczy (Csőke). Edző: Buza Barnabás, Kvasznovszky József. Jamina: Démusz – Horváth M., Kardos T., Ulrich, Kardos L., Miklya, Papp D., Darányi, Dankó (Onódi), Szaszák, Kovács I. Játékos-edző: Pozsár Gábor. G.: Miszlai a 95., ill. Papp D. a 66. percben. Az első félidő az orosháziak fölényét hozta, ám komoly helyzet egyik oldalon sem alakult ki.

A térfélcserét követően fokozta a tempót a hazai együttes, nagy fölénybe került, ám nem sikerült bevenni a jaminai kaput. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a vendégcsapat szerzett vezetést Papp Dávid révén. Az erzsébethelyiek a hátralévő időszakban igyekeztek megőrizni az eredményt, s már-már sikerült is, de a hosszabbításban Miszlai kiegyenlített és ezzel pontot mentett csapatának.

Jó: Fehér, Szabó N., ill. az egész csapat.

Buza Barnabás, Kvasznovszky József: – Tartottunk a mérkőzéstől, nem véletlenül. Nem volt egyszerű dolgunk, megvoltak a lehetőségeink, de kihagytuk, egy figyelmetlenség miatt hátrányba kerültünk. Annyi erőnk és lendületünk volt, hogy a végén meg tudtunk menteni egy pontot.

Pozsár Gábor: – Sok nehézséggel küzdöttünk a mérkőzés előtt, de minden pályára lépő játékosom megmutatta, hogy ilyen hozzáállással szép eredményeket tudunk elérni. Sajnálom, hogy sikerült addig vezetni a mérkőzést, amíg az ellenfél ki nem egyenlített, ettől függetlenül nem érdemtelenül egalizált a hazai csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában