Száz év

2021.07.05. 14:45

Jubileumot ünnepelt Kunágota

Fennállásának 100. évfordulóját ünnepelte szombaton a Kunágotai Testedző Egyesület.

Cs. I.

Forrás: Kunágotai Testedző Egyesület/Facebook

Pápai Zoltán polgármester a centenáriumi ünnepség megnyitóján arról beszélt, hogy tisztelet illeti az egyesületet alapító kunágotaiakat és mindazokat, akik az elmúlt évszázadban részesei, résztvevői voltak a sportközösség működésének.

– Nagy dolog volt a háború emberáldozatait követően olyan célt keresni, és találni, amely újra lelkesedéssel, tetterővel töltötte meg az emberek lelkét, ugyanakkor mindenki szívesen gyakorolta. A Kunágotai TE csapata kiegyensúlyozott teljesítménye mellett, mely a bajnokságban többnyire a megyei II. osztályt jelentette, voltak kicsit gyengébb időszakok, és kiemelkedő események is az elmúlt 100 évben.

Örömmel és büszkeséggel emlékezünk a megyei első osztályban több bajnoki idényben eltöltött szereplésünkre, vagy éppen a Szabad Föld Kupa döntőjét megelőző összecsapásokra – sorolta nem csak településvezetőként emlékeit, hanem korábbi aktív sportolóként, aktív csapattagként is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában