labdarúgás

2021.07.05. 09:12

Előrés csatár tart Körösladányba

Július első napján megnyílt az átigazolási piac, a megyei csapatok húsz napon át „zavartalanul” hajthatják végre a keretükben nyárra eltervezett átalakításokat.

G.P.

Július 21. és augusztus 31. között az átadó sportszervezet hozzájárulása is szükséges lesz az átigazoláshoz, szeptember 1-től szeptember 30-ig pedig már csak oktatási intézmény váltása esetén lehet szó klubcseréről.

Az első megyei vonatkozású hírek az „első merítő” csapatok háza tájáról érkeztek. Az NB III-ból visszatérő Körösladány azok után, hogy leigazolta Szeghalomból Bakk Ádámot, Urbán Sándort és Wéber Lászlót, most a Jaminából csapott le a rutinos védekező középpályásra, Murvai Dávidra (32). Értesülésünk szerint a kék-fehérekhez tart az Előre II. támadója, Farkas János (29) is, akinek a távozó Németh Ádámot kell majd pótolnia, ugyanakkor a ladányiaknak az Egerbe szerződő kapus, Ivicsevics Márk utódlásáról kell gondoskodniuk.

Szolnokon folytatja a szarvasi védő

Labdarúgás Több változás is történt a játékoskeretben a megyei I. osztályú bajnokság ezüstérmesénél. Szarvason három új játékos érkezését jelentették be eddig, akikkel ellentétes utat jár be Szikora Milán (32) és Rohony Márk (19). A rutinos bekk a Szolnok megyei I. osztályban érdekelt Mezőtúron folytatja pályafutását, az ifjú kapus pedig Csabacsűdre kerül az új évre. A hálóőr pótlására a békésszentandrási nevelésű Babák Zoltán (19) érkezik a Békéscsaba UFC-től, a védő helyére pedig a helyi származású, de a legutóbbi évet Szeghalmon töltő Paulik Ádámot (24) igazolják le.

A szarvasiak harmadik új szerzeményéről, Pilán Richárdról (27) már a gyulaiak kapcsán írtunk, meglepőbb infó, hogy a testvére, Pilán Márkó (23) is klubot vált. A szélső védőként otthonos játékos az utóbbi 8 évet a Békéscsaba 1912 Előre kötelékében töltötte, ezekből fiatal kora ellenére hatot is a felnőtt csapatoknál húzott le. A mostani idénye során sérülés hátráltatta, emiatt három alkalomtól eltekintve, csak a megyei együttesben tudott szóhoz jutni. Hívta Nagy Tibor, az NB III-as Balassagyarmat edzője, ő pedig elkötelezte magát az Ipoly-partiakhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában