labdarúgás

2021.06.09. 10:48

Ellenőrt kell fogadni Kaszaperen

Kedden ismét összeült a Magyar Labdarúgó Szövetség Területi Igazgatóság fegyelmi bizottsága (FEB). A felnőttek közül mindössze két játékos ügyét kellett tárgyalni, ám a fiatalok bőven adtak munkát a grémium tagjainak, nem kevesebb, mint nyolc labdarúgó ügyét kellett tárgyalni.

G. P.

A következő határozatok születtek. Felnőttek: Konyecsni Zoltán (Méhkerék) és Hatfaludy László Zsolt (Kaszaper) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva.

Az utánpótláskorúaknál Hunya Tamás (Gyomaendrőd U19) 2 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva. Prohászka Ádám (Gyulasport U17), Pepó Gábor és Varga Péter (mindkettő Mezőhegyes U1), Tanács Zoltán (Gyomaendrőd U19), Nagy Roland (Tótkomlós U17), Kanász Péter (Mezőkovácsháza U19), Lázár Zsolt (Békéscsaba 1912 Előre U19) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva.

A Kaszaper FC 2 a soron következő hazai bajnoki mérkőzésen sportszövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségeinek viselésére kötelezi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában