labdarúgás

2021.06.18. 10:06

Edzőkettős irányít ősztől a megye egyben

Új edzőkkel vágnak tehát neki az új megye egyes évadnak a csabacsűdi labdarúgók. Kondacs János munkáját a klubvezetése sikeresnek ítélte.

G. P.

– Elégedettek voltunk a munkájával, hiszen egy szétesőfélben lévő csapatot vett át, amelyet erőn felüli teljesítménnyel a megyei első osztályba vezetett és ott benn is tartott, a kupában pedig nyolc közé juttatott – értékelte a korábbi edző munkáját Gazsó Péter, a Csabacsűdi GYLSE elnöke.

– Most viszont olyan lehetőséget kapott, hogy arra nem mondhatott nemet, és mi ezt a további szakmai fejlődése érdekében tudomásul vettük. Hogy ne legyenek kétségek és esetleges erodálódás, már a jaminai kupameccsen bejelentettük a váltást.

Kondacs János 2019 nyarán vette át a zöld-fehér együttes irányítását. A járvány miatt félbeszakított első évében a megye II./A osztály 8. helyén zárt, az idei kvalifikációs csoportküzdelmekből pedig a legmagasabb szintre juttatta a csapatot, amellyel 11. helyen végzett.

A megüresedő helyét Sechna Gábor és Kiri Mihály veszi át a július elején induló felkészülés kezdetén.

– Sechna Gábor korábban utánpótlásvonalon végzett eredményes nevelőmunkát, segítője, Kiri Mihály pedig a játékosmúltja és a tapasztalata alapján került célkeresztbe – indokolta az utódlást illető kiválasztást Gazsó Péter.

– Érkezésük hallatán minden játékos biztosított bennünket a maradásáról, ami jó kiindulóalap lehet a következő évre. Ha minden az elképzeléseink szerint alakul, akkor a megye egybe nevezünk, de ehhez kell a többi klub pozitív hozzáállása is. Természetesen próbáljuk megerősíteni a keretet létszámban és minőségben, hogy tovább fejlődhessen a csapat, remélhetőleg ezzel sem lesz gond.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában