kézilabda

2021.05.06. 16:46

Padla József a békési kispadon folytatja

A bajnokság hajrájához érve az NB I. B.-s Békési Férfi KC háza táján is nagy erőkkel folynak a következő évad előkészületei. A felnőtt kézilabdacsapatot az elmúlt öt évben irányító Papp Bálint a bajnokság végén távozik a klubtól, és a Békéscsabai Előre NKSE női csapatának vezetőedzője lesz, így az elsődleges feladat a megfelelő edző kiválasztása volt. Padla József személyében egy fiatal, ambiciózus szakember lett az utód, aki a most zajló idényben a csoport rivális Hatvani KSZSE játékosa, mellette párhuzamosan a város NB II.-es női alakulatát irányítja edzőként immár két éve.

V. L.

– Egy ideje igyekeztem úgy választani a csapataimat hivatásos játékosként, hogy mellette tudjam az edzői képességeimet és tudásomat fejleszteni, mivel a játékos pályafutás egy szép nap véget ér – mondta a békési klub honlapján a 35 éves szakember.

– A hatvani csapat ennek egy kiváló állomása volt, hiszen itt már egy női felnőtt csapattal dolgozhattam, párhuzamosan az egri egyetemen el tudtam végezni a szakedzői képzést. Úgy éreztem az év elején, hogy most már készen állok a váltásra, ami nagy lépés, a békési lehetőség pedig számomra egy kiváló tapasztalatszerzés lehet, hogy edzőként elkezdhessem a pályafutásomat. Egy nagy múlttal rendelkező, stabil csapat, ahol jó szakmai munka folyik. és kiváló játékosokkal lehet dolgozni, profi körülmények között. Végül nem volt kérdés, hogy itt folytatom.

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.beol.hu/sport/helyi-sport/a-nyartol-papp-balint-veszi-at-a-bekescsabai-enkse-vezetoedzoi-feladatait-3789313/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában