futsal - NB II.

2021.05.03. 11:00

Látványos góllal győzött és biztosította be bajnoki címét a Dévaványai SE

Óriási csatában 1–0-ra győzött a Dévaványai SE csapata vasárnap a nagy rivális Berettyóújfalu otthonában, ezzel feltéve a koronát az idei teljesítményre és az utolsó fordulótól függetlenül megnyerte az NB II.-es bajnokságot.

G.P.

Egyetlen találatukat a csapathoz újonnan csatlakozó Vágó Anikó szerezte, akinek neve ismerősen csenghet futsalos berkekben, hiszen korábban NB II.-es gólkirály volt. A 18. percben egy hatalmas Szűcs Beatrix-bravúrt követően (amiből a mérkőzésen rengeteget láthattunk) Vágó a kipattanót a ványai térfél közepéről emelte az ellenfél kapujába, amellyel szemben a kint helyezkedő berettyói kapus tehetetlen volt.

A kimagasló kapusteljesítmény mellett minden pályára lépő dévaványai játékos hatalmasat küzdött, így a nagy nyomás ellenére is megőrizték az eredményt, amellyel bebiztosították első helyüket az NB II.-es futsal bajnokság Keleti csoportjában. A Dévaványai SE a nyolcadik sikerét aratta a bajnokságban és a Miskolci Vénusz együttesét négy egységgel megelőzve 26 ponttal áll az első helyen.

Beküldött fotó

A május 9-ei Tóalmás elleni hazai mérkőzésen már annak tudatában léphetnek pályára, hogy az utolsó forduló eredményeitől függetlenül is bajnok a csapat.

A vasárnap 18 órakor a gyomaendrődi Varga Lajos Sportcsarnokban kezdődő mérkőzésre minden védettségi igazolvánnyal rendelkező néző beléphet.

MVFC Berettyóújfalu–Dévaványai SE 0–1 (0–1)

NB II.-s női női futsalmérkőzés. Berettyóújfalu. V.: Takács I. (László, Vasziliu. Dévaványa: Szűcs – Nagy Z., Furka, Molnár K., Vágó. Cs.: Szabó A., Beinschróth, Szabó T., Zeller, Bereczki, Tóth N., Kasznár, Kovács K. Edző: Tanács Zoltán. G.: Vágó a 18. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában