futsal

2021.04.12. 14:53

Rossz sorozat végére került pont Dévaványán

A Dévaványai SE női futsalcsapata szép sikerrel vetett véget az utóbbi hetes nyeretlenségi szériájának, amely már-már az elsőségét is veszélyeztette az NB II-es pontvadászat Keleti csoportjában.

G. P.

Forrás: Shutterstock illusztráció

Fotó: Shutterstock

A sárrétiek a tavaly még élvonalban szereplő Miskolcot múlták felül remek csatában.

A 17. fordulóra kisorsolt meccs gyors gólváltással indult. A félidő derekán Szabó Tünde jegyezte a hazaiak vezető találatát, amire a harcias borsodiak részéről a félidő végén érkezett válasz. Szünet után jobban összpontosítottak a házigazdák, ennek az eredménye lett Kurai Nikolett majd Furka Júlia gólja. A vendégek már nem tudtak váltani, Molnár Kitti duplázása pedig végérvényesen lezárta a találkozó érdemi részét a 32. percben. A miskolciakat az vigasztalhatta, hogy az övéké lett a meccs slusszpoénja, igaz azért nem adnak pontokat.

Dévaványai SE–Miskolci Vénusz 5–3 (2–2)

NB II-es női futsal-mérkőzés. Gyomaendrőd, zárt kapuk mögött. V.: Szigeti, Gyebrovszki Gy. (Takács J.). Dévaványa: Szabó A. – Nagy Z., Molnár K., Kurai, Furka. Cs.: Takács, Balogh B., Beinschróth, Szabó T., Bereczki, Zeller, Kasznár, Tóth N. Edző: Tanács Zoltán. Gólszerző: Molnár K. a 2., a 32., Szabó T. a 9., Kurai a 22., Furka a 25., ill. Gyarmathy a 2., Végh a 18., Varga E. a 38. percben.

A bajnokság állása: 1. Dévaványa 23 pont (14 mérk.), 2. Tóalmás 18 (12), 3. Berettyóújfalu 18 (11), 4. Miskolc 15 (12), 5. Bátonyterenye 11 (13).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában