Futsal - NB II.

2021.03.12. 09:50

Megerősítették vezető helyüket

Hátrányból fordítva nyerte meg az NB II.-es női bajnokság Keleti csoportja hétközi rangadóját a Dévaványai SE csapata.

G. P.

Sikerével a zöld-fehér hölgykoszorú megerősítette pozícióját az élen, és már vesztett pontok tekintetében is jobban áll a most legyőzött Pest megyeiekkel szemben, akikkel hamarosan újra megütközik.

A tétnek megfelelően, egyik csapat sem utánozta le Zrínyi Miklóst és rontott az ellenfelére. A 13. percben aztán Lőrincz Bettina rátalált a résre a hazai pajzson. A ványaiakat mindez nem törte le és a félidő végéhez közeledve Kurai Nikolett révén egalizálták az eredményt.

A 2. félidőben is kevés helyzet adódott a kapuk előtt, de ezek egyikét a meccs végén Szabó Tünde értékesítette, otthon tartva az értékes három pontot.

Dévaványai SE–SK Tóalmás 2–1 (1–1)

NB II.-es női futsal-mérkőzés. Gyomaendrőd. V.: Szigeti, Takács J. (Gyebrovszki). Dévaványa: Szűcs – Nagy Z., Kurai, Kasznár, Furka. Cs.: Szabó T., Bereczki, Molnár K., Tóth N., Beinschróth, Zeller, Mucsi. Edző: Tanács Zoltán. G.: Kurai a 18., Szabó T. a 37., ill. Lőrincz a 13. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában