labdarúgás

2021.03.31. 11:49

A játékvezetőt és az ellenőrt is kiosztotta a gádorosi játékos

Az elkövetkezendő két hónapban nem játszhat a Gádorosi LSE csapatában az irányító Tóbiás Sándor.

G. P.

Az MLSZ Területi Igazgatóság fegyelmi bizottsága keddi ülésén két hónapos kihagyásra ítélte a hétvégi bajnoki mérkőzésen a játékvezető tevékenységének minősítésével elfoglalt labdarúgót, aki a kiállítása után az ellenőrrel is minősíthetetlen hangnemben beszélt.

A felnőtteknél Janovics Viktor (Battonya) 3, Reszelő Márk (Békés) 2, Endrefalvi Erik (Csabacsűd), Nagy Péter (Mezőmegyer), Kertész Árpád (Telekgerendás), Kopócs Kornél (Végegyháza) és Machó Attila Pál (Csorvás) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva. Az utánpótláskorúak közül Csikós Balázs József (Orosháza U12) és Gorgyán Levente (Sárréti Gyöngyhalász U17) 2-2, Jelen Szebasztián Szilveszter (Csabacsűd U19) és Réti János Bence (Szeghalom U19) 1-1 soron következő mérkőzéstől marad távol.

A Szeghalmi FC 25 ezer forintos pénzbüntetést kapott, mert az U17-es együttesében jogosulatlanul kísérelt meg játékost szerepeltetni. Színes lapok miatt az Újkígyós FC 5 ezer forint pénzbüntetést kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában