kézilabda nb ii.

2021.02.08. 08:23

Október után ismét pályán a Békéscsabai Belvárosi DSK

Nem mostanság volt, amikor a Belvárosi DSK NB II-es férfi csapata bajnoki mérkőzésen lépett pályára.

G. P.

Ifjabb Skaliczki László tanítványai az október 24-i városi rangadót követően játszottak újra vasárnap, amikor is a pontveszteség nélkül élen álló Törökszentmiklós vendégei voltak. A csabaiak negyedórán keresztül tudták tartani az éllovas által diktált magasabb tempót.

Törökszentmiklósi Székács KE–Békéscsabai BDSK 37–23 (16–10)

NB II.-es férfi mérkőzés. Törökszentmiklós, zárt kapuk mögött. V.: Kovács G., Papp B. Békéscsaba: Mézes – dr. Sári, Fekete L. 3, Bagdi 2, Vlcskó K. 4, Mezei, Farkas B. 5. Cs.: Csörgő (kapus), Tárnyik 6 (5), Kádas 2, Kovács L., Márton 1. Edző: ifj. Skaliczki László. A Törökszentmiklós legjobb góldobói: Csanádi V. 12 (1), Holló 9.

Kiállítások: 8, ill. 8 perc. Hétméteresek: 3/1, ill. 6/5.

Az első negyedórában jól védekeztek a csapatok, ezért kevés gól született (7–5), ám ekkor a házigazdák egy ötös szériával magabiztos előnyre tettek szert, amit stabilan őriztek meg a szünetig. A folytatásban is a listavezető támadásai voltak pontosabbak, amely így fokozatosan építette tovább az előnyét (47. p.: 26–16). A csabaiak próbálták tartani a tempót, de sok hiba csúszott a játékukba, ennek eredményeként a végjátékra már nem maradt izgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában