jégkorong

2021.02.27. 10:10

Nagyüzem van a korosztályos bajnokságokban

Az időszaknak megfelelően, nagyüzem van a jégkorongozók utánpótlás bajnokságaiban. A két megyei klub, a Csabai Farkasok és a Szarvasi Jégkorong SE a 3×3-as változatban érdekelt. A megyeszékhelyiek szinte valamennyi korosztályban érdekeltek, a Körös-parti város képviseletében U10-es, és U14-es együttes versenyez.

V.L.

Utóbbiak számára február 13-án a Csabai JégPajta biztosított játéklehetőséget. Az aktuális játéknap keretében a két megyei csapat kecskeméti és szegedi ellenfelekkel játszott körmérkőzést, ám ezúttal a szokottnál kevesebb sikerélményben volt részük A hazaiak számára egyedül a megyei rangadó jelentett kivételt, a csabaiak 9–3-ra nyertek a szarvasiak ellen.

A csabai torna eredményei: Csabai Farkasok–Szarvasi JSE 9–3, KESI Sólymok–Goodwill Pharma Szegedi Vízmű 3–2, Csabai Farkasok–KESI Sólymok 1–5, Szarvasi JSE–Goodwill Pharma Szegedi Vízmű 8–15, Csabai Farkasok–Goodwill Pharma Szegedi Vízmű 3–9, Szarvasi JSE–KESI Sólymok 2–17.

A Csabai Farkasok névsora (a lőtt gólokkal): Szeles Attila, Kiss Martin (1), Kiss Tamara Petra (1), Szabó Zalán (4), Mihály Dominik, Czepó Donát Ákos (1), Kiss Gábor (2), Emhő Ádám, Karácson Milos (4). Edző: Kiss Roland.

A Szarvasi JSE névsora: Sovány Bendegúz Péter, Opavszki Lara Vanda (1), Kepenyes-Darida Zoé, Patay Panna, Cziglédszky Barnabás (3), Petrovics Soma (5), Csengődi Péter Keve (3), Kohut Villő Anna, Bánfi Anna, Bánfi Péter (1), Csicsely Sára. Edző: Kohut Pál.

Egy héttel később, a területi bajnokság szarvasi fordulójában már sokkal jobban ment a két viharsarki együttesnek. A Csabai Farkasok rendkívül gólerősek voltak és hibátlanul teljesítettek, de a házigazdák sem maradtak győztes mérkőzés nélkül.

A szarvasi torna eredményei: Szarvasi JSE–Csabai Farkasok 7–12, Goodwill Pharma Szegedi Vízmű–Csabai Farkasok 4–20, Szarvasi JSE–Marosi Pengék 2–7, Marosi Pengék–Csabai Farkasok 7–8, Szarvasi JSE–Goodwill Pharma Szegedi Vízmű 9–7, Marosi Pengék–Goodwill Pharma Szegedi Vízmű 11–7.

A Csabai Farkasok névsora: Szeles Attila, Csűrös Vince, Kiss Tamara Petra (1), Medgyesi Nóra Adél (9), Szabó Zalán (10), Mihály Dominik, Kiss Gábor (7), Emhő Ádám (5), Karácson Milos (8). Edző: Kiss Roland.

A Szarvasi JSE névsora: Bencze Hunor, Kepenyes-Darida Zoé, Patay Panna (1), Petrovics Kató, Cziglédszky Barnabás (6), Petrovics Soma (7), Csengődi Péter Keve (2), Bánfi Anna (1), Csicsely Sára (1), Patay Sára. Edző: Kohut Pál.

Legutóbb a Csabai Farkasok U12-es csapata is jégre lépett a Csabai JégPajtában, ahol Fekete Lajos Róbert tanítványai a Szolnok Orcas HC, a Kazincbarcikai Ördögök, valamint a Debreceni HK ellen mutatták meg magukat. Február 21-én, Miskolcon szerepeltek a fiatalok, ott a házigazda DVTK Jegesmedvék mellett a Szolnokkal és a Barcikával csatáztak. Bár ebben és a legkisebb, U10-es korosztályban hivatalosan nem számolják az eredményt, a gyerekek azonban így is nagy lelkesedéssel és becsvággyal vetik magukat játékba.

Ami pedig a további programot illeti, február 28-án Miskolcon a házigazdák és a Debrecen lesz a Farkasok ellenfele, március elején, illetve a hónap végén pedig még két hatvani rendezésű torna vár rájuk az évad zárásáig.

A Csabai Farkasok névsora: Szabó Regő, Kiss Martin, Emhő Ádám, Kovács Gergő, Kiss Milán, Szabó Zalán, Bánfi Zalán, Boa Huba, Karácson Milos, Bende Ildikó, Bende Máté, Csűrös Vince. Edző: Fekete Lajos Róbert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában