Röplabda

2021.01.09. 12:53

Újpesten gyakoroltak a csabai röplabdások

Az Extraligás Újpesti TE otthonába látogatott pénteken este a Swietelsky-Békéscsabai RSE női csapata, hogy mérkőzés körülmények között gyakoroljon.

G. P.

Forrás: BRSE Facebook oldala

Fotó: Imre Gyorgy

Tóth Gábor, a BRSE vezetőedzője a klub " target="_blank">közösségi oldalán elmondta, hogy fontosnak tartotta a különböző felállások tesztelését. A lejátszott négy szett, a nem teljes csapattal szereplő BRSE győzelmét hozta, azonban jelenleg az eredmény másodlagos.

– Jó visszajelzésként szolgált a találkozó, ott tartunk, ahol a felkészülés jelenlegi szakaszában tartanunk kell. Külön kiemelem a fiatalokat, Rády Boglárka, Szatmári Lilla és Szűcs Gréta is nagyszerűen élt a kapott lehetőséggel

– mondta a tréner.

Csütörtökön és pénteken a Fatum-Nyíregyháza érkezik Békéscsabára, közös edzés és egy felkészülési mérkőzés erejéig.

A szabolcsiakhoz kapcsolódó hír, hogy a Békéscsabán jól ismert Karla Klariccal pótolják a sérült trinidadi Channon Thompsont. A 26 éves, 189 centi magas horvát válogatott négyesütő első magyarországi állomáshelye éppen Békéscsaba volt, ahová a 2019–20-as szezonban igazolt. Tavaly tavasszal Görögországba vezetett az útja, ám az ottani bajnokság 2020 őszén a COVID-járvány miatt teljesen leállt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában