futsal

2021.01.25. 13:06

Újabb riválist múlt felül a Ványa

Rangadót játszott vasárnap a Dévaványai SE női csapata, amely az NB II-es bajnokság 9. fordulója keretében a Berettyóújfalu csapatát fogadta és múlta felül szoros csatában. Sikerével a zöld-fehér hölgykoszorú megerősítette listavezető pozícióját a Keleti csoport élén.

G. P.

Dévaványai SE–MVFC Berettyóújfalu 4–2 (2–1)

Dévaványa, zárt kapuk mögött. V.: Gyuga, Telek (Zsótér). Dévaványa: Szabó A. – Nagy Z., Balogh B., Kurai, Furka. Cs.: Szabó T., Bereczki, Kovács K., Tóth N., Kasznár, Mucsi, Zeller, Molnár K. Edző: Tanács Zoltán. G.: Molnár K. a 9., Balogh B. a 20., Kurai a 25., a 37., ill. Balla a 10., a 28. percben.

A félidő közepén Molnár Kitti szerzett vezetést a hazaiaknak, de gyorsan jött a látogatók egyenlítése. Röviddel a dudaszó előtt a rutinos Balogh Bianka ismét előnyhöz juttatta a ványaiakat.

A 2. játékrészben Kurai Nikolett 25. percben lőtt góljára még volt válaszuk a látogatóknak, a 37. percben elért találata azonban már véglegesen lezárta a meccs érdemi részét.

Állás: 1. Dévaványa 18 pont (8 mérk.), 2. Tóalmás 11 (8), 3. Miskolc 9 (6), 4. Berettyóújfalu 7 (4), 5. Bátonyterenye 7 (6), 6. Csorvás 0 (6).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában