labdarúgás megye II/B.

2021.01.05. 09:30

Szintet szeretnének lépni a végegyházi focisták

Komoly célokkal kezdi meg az új évet a Végegyházi SE csapata. A megyei II. osztályú bajnokság B csoportjának harmadik helyén telelő piros-fehér gárda egyértelmű célja a további szintlépés, ennek érdekében a szükséges korosztályos együttest is megszervezik.

Gajdács Pál

A végegyházi csapat játékosai január 9-én találkoznak először egy értekezlet keretében, a tényleges felkészülést a tavaszi idényre három nappal később kezdi meg majd az együttes. Kintner János edző kedd, szerda és pénteki napokon vezényel majd edzéseket, a heti munkát pedig tesztmérkőzések zárják. A csapat rendre magasabb osztályban szereplő partnerekkel mérkőzik meg. Az ellenfelek között lesz a Jamina SE, az Orosházi MTK-ULE, a Szabadkígyósi SZSC és kétszer a Kunágotai TE, akad azonban még két szabad időpontjuk is, amelyet szeretnének betölteni.

A piros mezes végegyházi Tanner Gergő vezeti a góllövőlistát /Fotó: Markovics Bence/

– Nem csinálunk titkot ­abból, hogy a következő évben szeretnénk újabb szintet lépni a bajnokság ­végén, ennek érdekében a tél folyamán tovább erősítjük a keretet – mondta el Kinter János. – Persze nem csak az új emberek érkezésétől várjuk a fejlődést, bízunk benne, hogy a hétközi munkába fektetett energia is kamatozik majd!

A Végegyházi SE tervezett edzőmérkőzés programja:

Január 16., szombat, 14.00: Végegyházi SE–Kunágotai TE

Január 23., szombat, 9.00: Jamina SE–Végegyházi SE

Január 30., szombat, 14.00: Kunágotai TE–Végegyházi SE

Január 31., vasárnap, ?: Szabadkígyósi SZSC–Végegyházi SE

Február 6., szombat, 10.00: Orosházi MTK-ULE–Végegyházi SE

Február 13., szombat, ?: Végegyházi SE–?

Február 20., szombat, ?: Végegyházi SE–?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában