labdarúgás megye i.

2021.01.11. 08:53

Nem kell pótolniuk a szeghalmiaknak

A pihenő időszakát a kollektív munka váltja fel január 11-től Szeghalmon, ahol a helyi labdarúgók megkezdik a hét hétre tervezett téli felkészülést. A munka Hajdu Csaba edző irányításával zajlik majd, a játékosok számára heti szinten négy-öt közös program lesz.

G. P.

A kék-fehér gárda azon kevesek közé tartozik, amely valamennyi kvalifikációs bajnokiját le tudta játszani ősszel, amit most a felkészülés során kamatoztathat, hiszen a bajnoki rajtig zavartalanul dolgozhat, nem kell pótolnia.

A megyei I. osztályú szereplését február 28-án a B-jelű csoport harmadik helyezettjével kezdi, egy héttel később pedig a Jaminát fogadja az első hazai fellépésén. A C-csoportból 9 pontot visz magával, ezzel a mezőny első feléből startolhat. Addig persze a Berettyón még sok víz lefolyik, a csapatra pedig sok munka vár.

– Az első két hét az állóképesség javítására szolgál, de már a játék is előtérbe kerül – mondta Hajdu Csaba. – Öt edzőmérkőzést iktattam a programba, ez alatt szeretnénk begyakorolni egy másik játékrendszert. Olyan partnereket igyekeztünk kiválasztani, akikkel szemben ezt hatékonyan tudjuk alkalmazni. A keretben nem tervezünk jelentős változásokat, a gárda egyben tartása a prioritás, két-három játékossal tárgyalunk is, akik erősítést jelenthetnek, de télen nem egyszerű igazolni.

A Szeghalmi FC tervezett téli programja:

Január 23., szombat, ?: Szeghalmi FC–Mezőberényi LE

Január 30., szombat, ?: Okány KSK–Szeghalmi FC

Február 6., szombat, 13.00: Dévaványai SE–Szeghalmi FC (Füzesgyarmat)

Február 13., szombat, ?: Körösladány MSK II.–Szeghalmi FC

Február 20., szombat, ?: Békéscsaba LA U19 „B”–Szeghalmi FC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában