Labdarúgás

2021.01.11. 14:51

Nem akarnak elzárkózni a megye egytől sem az okányiak

Amennyiben járványügyi szempontból nem lesz akadálya, január 12-én kezdi meg a téli felkészülési időszakot az Okány KSK csapata. A hathetesre tervezett munkának az őszinél bővebb kerettel szeretnének hozzálátni, bár a téli játékosmozgást erősen korlátozza, hogy az átigazolásokhoz az átadó egyesületek hozzájárulása is szükséges.

G. P.

Az alapozás első fele az erőgyűjtésről szól majd és a játékosok állóképességének növeléséről, ezt az időszakot zárja majd le a Szeghalom elleni január 30-i tesztmérkőzés. Utóbbiból mindössze hármat játszanak a sárrétiek, tekintettel arra, hogy február 20-án már bajnokit kell pótolniuk Csanádapácán. Annak a találkozónak az eredménye pedig a folytatásba is beleszámít, mivel mindkét gárda a megyei II. A csoportjában szerepel a továbbiakban. Addig azonban még a Sarkaddal és a Méhkerékkel is gyakorolnak egyet a Démusz Zsolt edző vezette kék-fehérek.

Az elvégzett munkán túl külső segítséget is bevetnének a csapat tovább erősítésére, hogy a másodosztályban meghatározó szerephez juthassanak. Három-négy játékos van a látókörükben, azonban rajtuk kívül a klubjaikkal is egyezségre kell jutniuk.

– Mivel ebben a bajnoki évben eleve a megye második vonalába készültünk, tavasszal választ kaphatunk arra, ténylegesen hol tartunk a csapatépítéssel. A vezetőség álláspontja az, hogy amennyiben jó teljesítménnyel kiharcoljuk az osztályváltást, akkor nem zárkózunk el a megye egyes indulástól sem, ami újabb sporttörténelmi tett lenne az Okány KSK életében – mondta a tervek kapcsán Varju Richárd alelnök.

A felkészülési program:

Január 30., szombat, ?: Okány–Szeghalom (helyszín és kezdési időpont később)

Február 6., szombat, ?: Okány–Sarkad (helyszín és kezdési időpont később)

Február 13., szombat, ?: Okány–Méhkerék (helyszín és kezdési időpont később)

Február 20., szombat, 14.00: Csanádapáca–Okány (kvalifikációs bajnoki).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában