kézilabda

2021.01.03. 09:16

Kancel Ottó is meghívót kapott hazája válogatottjába

Yunus Özmusul és Alekszej Ushal után az Orosházi KSE-Linamar újabb játékosa kapott meghívót hazája válogatottjába. A 26. születésnapját február 1-jén betöltő Kancel Ottó január 2-án Pozsonyban csatlakozott a szlovák nemzeti együtteshez, amelynek már nem először lesz tagja. A szlovák nemzeti együttes néhány napos edzőtáborozás után január 8-án Győrben a magyar válogatott ellen játszik felkészülési mérkőzést, amit az M4 Sport élőben közvetít majd.

G. P.

Korábban a zöld-sárgák fehérorosz beállója, Alekszej Ushal és a török kapus, Yunus Özmusul számára kézbesítettek meghívott a nemzeti csapatukba. A 30 éves navapolacki születésű Ushal korábban néhány alkalommal már szerepelt hazája válogatottjában, most pedig ismét számít rá Jurij Sevcsov szövetségi kapitány. A belorusz csapat december 18-tól edzőtáborban vett részt, január 5-én és 8-án pedig már kvalifikációs mérkőzéseket játszik a 2022-es Európa-bajnokságra való kijutásért, ezt követően január 13. és 31. között rész vesz az egyiptomi világbajnokságon.

A 31 esztendős Yunus Özmusul novemberben már érdekelt volt az Európa-bajnokság kvalifikációs küzdelmeiben, most ismét számítanak a kiváló hálóőrre. Törökország együttese a december 26-án megkezdődőtt közös edzőtáborozást követően január 6-án és 9-én Lengyelország csapatával vív rendkívül fontos kvalifikációs csoportmérkőzést a 2022-es Európa-bajnokságra való kijutásért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában