vízilabda

2021.01.17. 13:26

Jól tartották magukat a csabaiak

Fodor Ádám vezetőedzővel a hétvégén Szolnokra utazott a Csabai Csirkefogók vidékbajnokságban szereplő gyermek I. korosztályos csapata, ahol a 7. és 8. forduló keretében két mérkőzés erejéig ugrottak vízbe.

G. P.

A szombati két találkozót ugyan elvesztették a fiatalok, ám némi előrelépésről számolhatott be edzőjük.

Csabai Csirkefogók VK–Szolnoki Dózsa 2–9 (0–1, 1–3, 1–1, 0–4)

Nemzetközi vidékbajnokság, Délkeleti csoport, Szolnok. V.: László. Békéscsaba: Lisztes – Budai, Kiss Z., Freiberger 2 (1), Korcsok P., Bujdosó, Pojendán. Cs.: Beregszászi (kapus), Tasnádi, Hrabovszki, Horváth Sz., Surányi, Kovács B., Demkó Emma. Edző: Fodor Ádám.

Csabai Csirkefogók VK–Ceglédi Leányok 5–7 (1–1, 2–2, 1–3, 1–1)

Nemzetközi vidékbajnokság, Délkeleti csoport, Szolnok. V.: László. Békéscsaba: Lisztes 1 – Budai, Surányi, Freiberger 2, Kovács B., Bujdosó, Pojendán. Cs.: Beregszászi (kapus), Tasnádi, Hrabovszki, Kiss Z. 2, Hajdu A., Horváth Sz., Korcsok P., Demkó Emma. Edző: Fodor Ádám.

Fodor Ádám edző így foglalta össze a nap történéseit: – Az első találkozón a nagyon erős háttérrel rendelkező Szolnokkal, majd a ceglédi lányokkal találkoztunk a Tisza-parti városban. Mind a két mérkőzésen jól tartottuk magunkat, a szolnokiak ellen három negyeden át szoros volt a meccs, csak az utolsó etap nem sikerült úgy, ahogy terveztük. A ceglédiek ellen nyerhettünk volna, mindössze azon múlt a három pont sorsa, hogy ellenfelünk jobban akarta a győzelmet. Ez a két találkozó is segítette a fejlődésünket, annál is inkább, mert ennek a gárdának a zöme alkotja majd jövőre az országos bajnokságban szereplő együttest. Akad tanulnivaló és a meccsrutin sem árt.

Állás: 1. Szegedi VS 24, 2. Szolnoki D. 19, 3. Ceglédi Leányok 13, 4. Invictus 9, 5. Csabai Csirkefogók 6, 6. Sugovica 0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában