labdarúgás

2021.01.25. 10:44

Földváron kezdi újra az egykori NB I-es játékos

Egy hónap múlva, február 27-én a megyei III. osztályú bajnokságban is megkezdődnek a tavaszi küzdelmek, nem véletlen, hogy a legtöbb csapatnál véget ért a téli pihenő.

G. P.

A Pusztaföldvári SE hét pontot szerzett ősszel és az alsóházban a 13. helyet foglalja el, ám innen szeretnének elmozdulni, lehetőleg felfelé.

– A felkészülést január 12-én kezdtük meg heti egy edzéssel és minden hétvégén edzőmeccsel. Ebből egyet az Eperjes ellen (6–2) már le is játszottunk – adott tájékoztatást a csapat ügyeit továbbra is figyelemmel kísérő Árgyelán Péter edző, akit munkája még elszólít Földvárról, de a tervek szerint március közepén visszatér, addig továbbra is Jakab Richárd trenírozza a csapatot.

– Tompa Attila az OMTK Rákóczihoz távozott, ám több játékos is bekapcsolódik a munkába – beszélt a keretbeni változásokról Árgyelán Péter. – A 20 éves Bogár Patrik egy tótkomlósi fiatal, tehetséges középpályás. Demeter Milán Csaba (25) Sényőről érkezett, újrakezdő, irányító középpályást játszik. Az egykor az NB I B-ben is megforduló orosházi születésű 41 éves védő, Mórocz Zsolt szintén újrakezdi a focit. A rutinos labdarúgó korábban játszott Orosházán, Szegeden és Makón is, legutóbb Sándorfalván futballozott. Tervek szerint szeretnénk a mezőny közepére felkapaszkodni, jó játékkal, közönségszórakoztató meccsekkel – fogalmazta meg a célokat az edző.

A Pusztaföldvári SE további téli edzőmérkőzései

Január 30.: Pusztaföldvár–Kaszaper

Február 7.: Pusztaföldvár–Medgyesbodzás

Február 13.: Pusztaföldvár–Nagybánhegyes

Február 21.: Nagybánhegyes–Pusztaföldvár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában