futsal

2020.12.20. 11:04

Hozta a megyei rangadót a Dévaványa

Még a 3. játéknapjáról elmaradt megyei derbit pótolták szombaton az NB II-es női futsal-bajnokságban.

G. P.

A Keleti csoport élén álló dévaványai együttes a sereghajtó csorvásiakat fogadta, és múlta felül magabiztos különbséggel. Az eredmény ellenére a látogatók a meccs utolsó negyedéig remekül tartották magukat.

Balogh Blanka korai találata adta meg az alaphangot az esélyesebb házigazdáknak, azonban a hasonlóan eredményes folytatás elmaradt, mert a vendégek szervezetten tartották magukat, illetve védték a kapujukat. A második félidőt gyors hazai találat vezette be Kurai Nikolett révén, de a csorvásiaknak ezután is megmaradt a tartásuk. Persze a rövidebb kispadjuk miatt, ahogy fáradtak, úgy hagyott ki a figyelmük is. A félidő derekán Furka Júlia találatát követően egyre nagyobb lett a házigazdák fölénye, amit a hajrában Szabó Tünde duplájával érvényesítettek.

Dévaványai SE–Csorvási SK 5–0 (1–0)

NB II-es női mérkőzés. Gyomaendrőd, zárt kapuk mögött. V.: Szigeti, Gyebrovszki (Takács J.). Dévaványa: Szabó A. – Balogh B., Nagy Z., Kurai, Furka. Cs.: Takács, Beinschróth, Szabó T., Zeller, Molnár K., Bereczki, Kasznár, Kovács K. Edző: Tanács Zoltán. Csorvás: Kis K. – Zvolenszki V., Németh, Kurta, Kis V. Cs.: Balogh V., Farkas V., Hoffmann. Edző: Melich Viktor. G.: Balogh B. a 6., Kurai a 22., Furka a 29., Szabó T. a 37., a 38. percben.

Állás: 1. Dévaványa 12 pont (5 mérk.), 2. Miskolc 9 (5), 3. Berettyóújfalu 6 (2), 4. Bátonyterenye 3 (3), 7. Tóalmás 2 (5), 6. Csorvás 0 (4).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában