Labdarúgás NB III.

2020.12.02. 16:50

Értékes pontot szerzett a kis Fraditól a Körösladány

Elhalasztott NB III.-as mérkőzést pótolt szerdán a Ferencváros II. és Körösladány MSK.

V. L.

20201114 Körösladány NB III labdarúgó bajnokság: KÖRÖSLADÁNYI MSK - Paks II labdarúgó mérkőzés Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

Forrás: Archív BMH

Fotó: Imre György

Ferencváros II.–Körösladány MSK 0–0

Labdarúgás NB III. Közép csoport, a 17. fordulóból elhalasztott mérkőzés, Budapest, zárt ajtók mögött. V.: Farkas T. FTC II.: Bogdán – Könczey, Csonka, Arday, Leandro – Szabó L (Hajdú, 46.)., Ilyinbor, Katona – Pócsik (Vogyicska, 76.), Ramadan, (Jones, 46., Nagy O., 87.), A. Mazzonetto (Gera, 46.). Edző: Máté Csaba. Körösladány: Ivicsevics – Prasler, Szántó, Vincze D., Krajcsó – Ruzsa, Pusztai – Burai (Kisari, 87.), Mácsai, Zelenyánszki – Ilyés. Edző: Fodor Sándor.

A 17. fordulóból pótolt szerdai mérkőzésen Bogdán Ádám és Leandro személyében két korábbi válogatott labdarúgót is soraiban tudhatott a házigazda zöld-fehér együttes, amely az első félidőben irányította a mérkőzést. Többet birtokolta a labdát a kis Fradi, mezőnyfölényben volt, de a lelkesen, és fegyelmezetten játszó körösladányiak magabiztosan verték vissza a támadásokat, esetenként pedig gyors kontrákkal próbáltak helyzeteket kialakítani a hazaiak kapujánál.

Szünet után kiegyenlítetté vált a játék, a csata taktikai jellege dominált. Veszélyesebbé váltak a vendégek, különösen a széleken jelentettek gondot a Ferencvárosnak. A 70. percben Ilyés Tamás előtt adódott a meccs legnagyobb ziccere, amit Bogdán Ádám nagy bravúrral hatástalanított. A második félidőben még háromszor kerültek ziccerbe a vendégek, de nem tudták bevenni Bogdán kapuját. A végjátékra ismét felélénkült a hazai alakulat, komoly helyzete azonban nem volt.

A vasárnapi Majos elleni döntetlen után ismét idegenben szereztek pontot a ladányiak, de ezúttal egészen más szájízzel hagyhatták el a pályát, mint három nappal korábban a sereghajtó ellen. Jó: Leandro, Ilyinbor, Gera, ill. az egész csapat dicsérhető.

Fodor Sándor: – Végig nagyon fegyelmezetten játszottunk, amiért az egész csapat dicséretet érdemel. A Fradi nem tudott helyzetet kialakítani, nekünk pedig a második félidőben négy százszázalékos ziccerünk volt, amelyek sajnos kimaradtak. A mutatott teljesítmény alapján közelebb álltunk a győzelemhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában