futsal

2020.11.23. 10:29

Szünet után lendültek játékba

Tóalmásra utazott szombaton a Dévaványai SE NB II.-es női együttese, ahol zárt kapus mérkőzésen lépett pályára az 5. fordulóban. A hazaiak csupán egy cserével tudtak kiállni, igaz a ványaiaknál is akadtak hiányzók, de így is hosszabb kispaddal számolhatott Tanács Zoltán edző.

G. P.

Már a mérkőzés elején magához ragadta a kezdeményezést a vendégcsapat, szép támadásokból három gólt is szerzett. A szünet előtt egy szép szabadrúgásgóllal szépített a Tóalmás, a góltól rövid időre vissza is esett a látogatók lendülete.

A 2. félidőre rendezték soraikat a dévaványaiak, és a mérkőzés elején tapasztalt mentalitással folytatták a játékot. Futószalagon gyártották a helyzeteket, melyekből további öt találatot szereztek. Az ellenfél hat emberrel is végig küzdött.

Összességében nagyot játszott az egész ványai csapat, koncentráltan, sokpasszos játékkal, szép támadásokat vezetve szerezték meg a három pontot, teljesen megérdemelten.

A Dévaványa a hatcsapatos Keleti csoportban 6 ponttal a 2. helyen áll.

SK Tóalmás–Dévaványai SE 1–8 (1–3)

NB II-es női futsalmérkőzés, Tóalmás, zárt kapuk mögött. V.: Kovács B. (Krózser, Antal Melinda Ágnes). Dévaványa: Szabó A. – Nagy Z., Kurai, Furka, Balogh B. Cs.: Beinschróth, Szabó T., Zeller, Kasznár, Kovács K. Edző: Tanács Zoltán. G.: Márton a 18., ill. Furka az 5., a 27., Szabó T. a 10., Balogh B. a 24., a 33., Kurai a 7., a 26., a 28. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában