kézilabda NB II.

2020.11.30. 12:33

Otthon tartották az egy pontot a csabaiak

Békéscsaba DKSE–Köröstarcsai KSK 25–25 (11–14)

G. P.

NB II-es férfi mérkőzés. Békéscsaba, zárt kapuk mögött. V.: Horváth Z., Simó. DKSE: Kecskeméti – Kéri I., Gábor 3 (2), BENKŐ 3, KOCSOR 6, MURÁNYI B. 7 (1), TUSJAK 3. Cs.: Ujfaluczki (kapus), Bai, Murányi Á., Novák, Tóth Sz., Tóth B., KÉRI B. 3, Szabó Zs., Machlik. Edző: Vólent János. Köröstarcsa: DOMOKOS – Sárosi 2, Polgár T. 3, BREZOWSKI 5, Borbély 4 (1), Molnár S. 3, Ivanics 1. Csere: Kiss N. (kapus), Kovács I. 3, Molnár B., Molnár K., Lőrinczi 1, Branyiczki 3. Edző: Molnár Zoltán. Kiállítások: 4, ill. 4 perc. Hétméteresek: 4/3, ill. 1/1.

Az első 10 percben fej-fej mellett haladtak a csapatok, a félidő középső harmada a vendégeknek sikerült jobban, akik masszív védekezéssel 3 gólos előnyt építettek ki. Szívós munkával 7–8-ra felzárkóztak a csabai fiatalok, ám a látogatók 2 perc alatt visszaállították a korábbi rendet és a szünetig meg is maradt a 3-4 gól a csapatok között. A 2. játékrészben sem tudott két találatnál közelebb kerülnie a házigazda, az 54. percben 22–25-ös állásnál úgy tűnt, hogy a rutinos tarcsaiak bezsebelhetik a két pontot. A csabaiak azonban nagy hajrát nyitottak, a kapusuk pedig lehúzta a rolót. Az utolsó két percre tetőfokára hágott az izgalom, mindkét oldalon időkéréssel igyekeztek akaratukat érvényre juttatni. Az utolsó másodpercekben egy pattogó labda becsorgott a vendégek hálójába, így a hosszabb cseresorral rendelkező csabai fiatalok méltán örülhettek a megszerzett pontnak. A hazaiak pontszerzése azért is megsüvegelendő, mert az előző napon még az I. osztályú korosztályos bajnokságban arattak győzelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában