röplabda nb ii.

2020.11.17. 10:27

Másolják a felnőtteket az U21-es csabai lányok

A Békéscsabai RSE junior együttese a Békéscsabai Röplabda Akadémián fogadta szombaton NB II.-es mérkőzés keretében a Szolnok együttesét.

G. P.

Az eddig lejátszott találkozókhoz hasonlóan a viharsarki U21-es lányok már a mérkőzés elején magukhoz ragadták a kezdeményezést, agresszív nyitásokkal és szebbnél-szebb támadásbefejezésekkel bizonytalanították el az ellenfelet. Nem forgott veszélyben a hazaiak már nyolcadik győzelmét számláló idei szériája. A Linamar-BRSE – ahogy az extraligás együttes – továbbra is vezeti a Kelet B csoportot. Vasárnap a Vasas elleni rangadó következik!

Linamar-Békéscsabai RSE U21–Szolnoki Sportcentrum 3:0 (15, 14, 9)

NB II. Kelet B csoport, 8. forduló, Békéscsaba, zárt kapuk mögött. Békéscsabai RSE: Boskó Ágnes, Feld Bettina, Gellén Viktória, Juhász Enikő, Kucsera Jázmin, Laurinyecz Lilla, Sinka Dalma, Tatár Gréta, Tatár Noémi. Vezetőedző: Nacsa Gábor.

Nacsa Gábor: – A lányok ez alkalommal is hozták a tőlük elvárható teljesítményt, gratulálok nekik! Bízom a sikeres folytatásban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában