Koronavírus Békésben

2020.10.28. 17:35

Elmarad a csütörtöki balatonfüredi Extraliga-mérkőzés

Nem rendezik meg csütörtökön, Balatonfüreden a Szent Benedek Röplabda Akadémia–Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE női Extraliga mérkőzést.

V. L.

20200926 Békéscsaba fotó: Kiss Zoltán KZ Békés Megyei Hírlap Swietelsky - BRSE - Gödöllői RC Magyar Kupa nyolcaddöntő női röplabda mérkőzés. képen: BRSE csapat TÓTH GÁBOR vezetőedző

Fotó: Kiss Zoltán

Az okáról a csabai klub vezetése rövid közleményt jelentetett meg a Facebook-oldalán, ami változtatás nélkül közlünk:

– Ezúton értesítjük szimpatizánsainkat, hogy a Békéscsabai Röplabda Sport Kft. hozzájárult az Extraliga 5. fordulójában, 2020. október 29-re kiírt Szent Benedek RA–Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE mérkőzés időpontjának módosításához. Tesszük ezt annak ellenére, hogy a Versenybizottság tájékoztatása szerint a hazai klub hivatalos dokumentumokkal nem támasztotta alá a kérelmében közölt információkat, illetve nem a Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) elnöksége által meghatározott COVID-protokoll szerint jár el.

Idézzük: „Tájékoztatom, hogy a Szent Benedek Röplabda Akadémia Kft. levelem megírásáig semmilyen olyan dokumentációt nem nyújtott be, ami alapján a mérkőzés hivatalból elhalasztásra kerülne”.

Álláspontunk szerint – olvasható a közleményben –, a korrekt kommunikáció, valamint az MRSZ rendelkezéseinek maradéktalan betartása alapvető elvárás az Extraliga összes együttese felé, kiváltképp a jelenlegi helyzetben. Csapatunk a pályán, tisztességes körülmények között kívánja megméretni magát és kiharcolni a minél jobb eredményeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában