kézilabda

2020.10.06. 10:06

Regisztrálni kell az Előre NKSE mérkőzéseire

A városi sportcsarnok felújításának elhúzódása miatt az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE az októberi hazai bajnoki mérkőzéseit a Luther utcai Evangélikus Gimnázium sportcsarnokában rendezi meg.

G. P.

20200222 Békéscsaba Kézilabda NB I női mérkőzés: EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE - DVSC SCHAEFFLER Képen: IVANA MITROVIC #26 Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

Fotó: Imre György

A csarnok korlátozott befogadóképessége és a járványügyi előírások miatt a klub első körben a bérlettel rendelkező szurkolók számára tud belépési lehetőséget biztosítani.

A szabályok betartása miatt fontos, hogy az egyesület pontosan fel tudja mérni, hányan szeretnék megtekinteni a helyszínen a pénteken, 17 órakor kezdődő Kisvárda elleni bajnoki találkozót, ezért a klub a bérletesek számára előzetes regisztrációs lehetőséget hirdet. A bérlettel rendelkező szurkolók október 8-ig a http://elorenkse.hu/.../belepojegy.../merkozes-regisztracio/ link alatt, vagy a 06 (30) 9 553 745-ös telefonszámon regisztrálhatnak.

Archív fotó: Imre György

A regisztráció első köre csütörtökön 17 órakor zárul, a klub az addig beérkezett jelentkezések függvényében tud annak meghosszabbításáról, illetve a helyszíni jegyértékesítés elindításáról dönteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában