Kézilabda NB I.

2020.09.11. 14:44

Nyeretlen csapatok találkoznak Debrecenben

A női NB I.-ben két nyeretlen csapat találkozik szombaton 18 órakor Debrecenben, a Főnix csarnokban.

V. L.

A csabai lila-fehérek eddig csak egy mérkőzést játszottak, amelyen 11 góllal kikaptak a Boglári Akadémia-SZISE vendégeként. Az Előre NKSE keddi győri találkozója elmaradt, mivel nem érkezett meg a koronavírus tesztje a keret egyik tüneteket mutató kézilabdázójának. A Debreceni VSC az első fordulóban otthon kapott ki egy góllal a Mosonmagyaróvártól, majd hét közben Kisvárdán szenvedett háromgólos vereséget.

A nyáron Debrecenből érkezett Vida Gergő, a Békéscsabai Előre NKSE fiatal vezetőedzője így vélekedik: – A mérkőzés esélyese a bajnokságban a negyedik helyet megcélzó hajdúsági együttes. A két kudarc után most bizonyára még nagyobb erővel küzdenek majd a győzelem megszerzése érdekében. Mi szeretnénk megnehezíteni a hazaiak dolgát, igyekszünk majd határozottan védekezni, elöl pedig jól kihasználni az adódó lehetőségeinket. A negatív tesztet produkáló játékosunk csütörtökön már együtt edzett társaival, egyedül Fodor-Bottó Rózsa bajlódik sérüléssel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában