akrobatikus mozdulatok

2020.08.21. 07:10

BMX-esek versenyeztek Mezőhegyesen

Második alkalommal hirdették meg Mezőhegyesen a Hegyesi Bmx Jam elnevezésű versenyt. A helyi fiataloknak ez is egy remek sportolási lehetőség – tuduk meg a főszervezőtől, Kálmán Norberttől. A versenyen részt vevők hónapokat, éveket gyakoroltak, hogy bemutassák trükkjeiket a zsűrinek és a közönségnek.

Cs. I.

A jó fizikai erőnlétet igénylő extrém sport rajongója, a mezőhegyesi Kálmán Norbert a tavalyi verseny után az idén is kiváló adottságok mellett remek versenyt hozott össze az Egészséges Mezőhegyesi Tömegsport Egyesület, az önkormányzat és a József Attila Általános Művelődési Központ közreműködésével a hasonló érdeklődésű gyermekek és fiatalok számára.

A versenyre Békéscsabáról, Hódmezővásárhelyről, Makóról, Törökszentmiklósról is érkeztek bmx-esek. A helyi versenyzők is kitettek magukért, és eredményesen szerepeltek. Juniorkategóriában Pepó Gábor a második helyen végzett, az amatőr versenyzők között Pálhidai Milán harmadik lett. Kálmán Norbert a profik között a negyedik helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában