Tenisz

2020.07.30. 14:15

Újabb versenyen győztek a csabaiak

Az ATT Tour májusi, soroksári versenye után a minap a budapesti Népliget 14 teniszpályáján megrendezett fordulót is megnyerte női párosban a dr. Vinczéné Dócs Katalin–Bodnár Györgyi duó.

Ny. L.

Az Amatőr Teniszezők Társasága a járványügyi előírásokat betartva rendezte a mostani megmérettetést is. A verseny színvonalát emelte, hogy az ország legjobb női párosai mellett két kínai duó is elindult.

Dr. Vinczéné Dócs Katalin és Bodnár Györgyi közel tíz éve játszik együtt, és korcsoportjukban eredményeiknek köszönhetően – remekül szerepeltek korábban többek között Balatonfüreden, Szegeden és Debrecenben is – a legszűkebb hazai élmezőnybe tartoznak.

– Örömteli, hogy ebben a nehéz időszakban is játszhattunk, mégpedig rangos ellenfelekkel, jó hangulatú mérkőzéseket – hangsúlyozták a csabai­ teniszezők. Sikereik titkáról elmondták, hogy összeszokott párost alkotnak, jól kiegészítik egymást a pályán.

Bodnár Györgyi (balra) és dr. Vinczéné Dócs Katalin joggal örülhetett

Katalin pontos alapvonaljátékával vagy pontot ér el, vagy előkészít a hálónál magabiztosan röptéző Györgyinek. Hozzátették, az eredményen túl a játék öröme is fontos számukra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában