Labdarúgás

2020.06.23. 13:03

Május eleje óta edzésben vannak a Földváriak

Ahogy a törvényi rendelkezések lehetővé tették, a Pusztaföldvári SE labdarúgói már pályán voltak és heti egy alkalommal edzésen vettek részt. Árgyelán Péter tanítványai május 4-től vannak edzésben. Igyekeznek elfelejteni az előző nem túl eredményes bajnoki idényt, amikor a megyei III. osztályú bajnokságban hat pontot gyűjtve a 12. helyen álltak.

G. P.

 

 

Jó hír a földvári drukkereknek, hogy egyelőre több az érkező, mint a távozó.

A 20 éves bal oldali középpályás, Jónás Csaba Gádoroson futballozott, majd tavasszal már a Magyarbánhegyes keretéhez tartozott, igaz ott már nem lépett pályára. A 24 esztendős csatár, Tóth László az előző szezonban az OMTK-Rákócziban lőtte a gólokat. A harmadik érkező Rafael István Márk is a fiatalabb generációt képviseli, a jobb oldali középpályás posztján otthonos, legutóbb Gádoroson futballozó játékos másfél éve hagyta abba a játékot.

– Érkezik még saját nevelésű játékos Mihuca Zoltán, és Halter András János, ők még a jövő emberei, mindketten tizenöt évesek. Bízom benne, hogy tanulékonyak lesznek és remélhetőleg a szezon végére beleerősödnek a csapatba – mondta Árgyelán Péter, aki két távozóról számolt be, Tóth Krisztián és Tompa Attila is abbahagyta a játékot.

A Pusztaföldvári SE edzőmérkőzései

Június 27., 16.00: Pusztaföldvár–Gádoros

Július 4., 16.00: Pusztaföldvár–Kaszaper

Július 12., 17.00: Medgyesbodzás–Pusztaföldvár

Július 25., 17.00: Csanádapáca–Pusztaföldvár

Augusztus 8., 19.00: OMTK-Rákóczi–Pusztaföldvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában