Kézilabda NB II.

2020.06.11. 14:52

Barna Károly távozik Gyuláról

Három év után távozik a Corner-Gyulasport NKft. NB II.-es női kézilabda-csapat kispadjáról Barna Károly.

G. P.

– A napokban közölték velem a vezetők, hogy nem velem kívánják folytatni a munkát. Sajnálom, mert szívesen maradtam volna. Emelt fővel távozhatok, hiszen az első évben a hatodik helyen végzett a felnőttcsapat, tavaly megnyerte az NB II. Délkeleti csoportját, a legutóbbi kiírásban pedig a negyedik helyen álltunk, amikor a járvány miatt félbeszakadt a bajnokság – mondta a tapasztalt edző.

– Három eltöltött év után úgy gondoltuk, hogy frissítenünk kell. Nincs különösebb oka a váltásnak, a szerződése június 30-án lejár, barátsággal, békességben válunk el, lehet, ha egyszer úgy alakul, még fog Karcsi Gyulán dolgozni – nyilatkozta Kertes István, a Gyulasport NKft. ügyvezető igazgatója. – Szeretett volna maradni, jól is érezte itt magát, de úgy ítéltük meg, hogy váltunk kell. Az új edző személyét később jelentjük be.

Barna Károllyal négy játékos is távozik, Gábor Eszter, Balogh Vanessza és Buzási Orsolya információink szerint Mezőtúrra igazol, de nem marad a kapus Aradi Edina sem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában