torna

2020.05.29. 13:13

Nagy nyári pezsgés várható a csabai tornászoknál

A Torna Club Békéscsaba Rácz Lukács Tornacsarnoka május 19-én ismét megnyitotta kapuit. A koronavírus-járvány visszavonulásával a klub élsportolói kis létszámú csoportokban megkezdték az edzéseket. A klubvezetők, edzők a legnagyobb odafigyeléssel igyekeznek biztosítani a fiatalok számára a biztonságos környezetet, a kormányrendeletekhez igazodva.

G. P.

A klubnál már javában tervezik a nyári programot is és nemcsak a versenyzőknek. Ismét megszervezik a szokásos táborokat, ahova nagy szeretettel várják már óvodás kortól a mozogni vágyó gyerkőcöket, hogy megismerkedhessenek a torna alapjaival. A jó hangulatú edzéseken igényesen felszerelt speciális tornaszereken, gumiasztalon, talajon készülhetnek.

Összesen nyolc turnust terveznek, az elsőt június 22.-ike és 26.-ika között, az utolsót augusztus 10. és 14. között. A nyár első hónapjában és augusztusban két-két, júliusban négy turnus elindítását irányozták elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában