Vízilabda

2020.05.02. 15:01

Készen állnak a folytatásra

A Csabai Csirkefogók Vízilabda Klub elnöksége a közelgő lazítások miatt úgy látja, hamarosan sor kerülhet sportolóik edzéseire az Árpád fürdőben. Igaz, az egyenlet még „sok ismeretlenes”, ám lélekben már talán lehet készülődni a vizes tréningekre. A klub vezetősége az alábbi közleményt adta ki, melyet változtatás nélkül közlünk.

G. P.

„Kedves Szülők, Sportolók!

A szerdán bejelentett könnyítésről szóló intézkedések kapcsán tájékozódtunk az Árpád fürdő lehetséges nyitási időpontjáról és azt a választ kaptuk, hogy május 15-e előtt nem várható. Nem tudjuk, hogy a Magyar Vízilabda Szövetség május 11-i elnökségi ülésén milyen döntés születik majd, de az MVLSZ elnökének eddigi nyilatkozataiból arra lehet következtetni, hogy elkötelezett a bajnokságok befejezésével kapcsolatban. Mindenesetre mi ennyi bizonytalanság ellenére arra készülünk, hogy amint megnyílik az uszoda, elkezdjük az edzéseket, és ha folytatódik a bajnokság egész nyáron mérkőzések lesznek. A bajnokságok folytatása esetén egy igen hosszú megterhelő időszak előtt állunk, hacsak a vírushelyzet nem szól közbe. Sportszakmai szempontból a sérülések, görcsök elkerülése érdekében a vizes edzések megkezdése előtt szükség van a szárazföldi edzésekben megterhelt izomzat pihentetésére, ezért május 4-től a vizes edzések kezdetéig, de legkésőbb május 22-ig edzésszünetet rendelünk el.

Az edzésszünet időtartama alatt pihenjen és készüljön mindenki a folytatásra, illetve az önként mozogni vágyók részére továbbra is biztosítjuk a szakszerű mozgás lehetőségét.”

Balázs Lajos, ügyvezető elnök

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában