E-Sport

2020.05.13. 13:19

Hajráznak az online bajnokságban

Az utolsó fejezetéhez érkezett az MLSZ Békés Megyei Igazgatóság által szervezett FIFA 2020 online bajnokság. A PS4 platformnál szerdán este 19 órakor már a döntőt vívják. A mérkőzést az MLSZ Békés Megyei Igazgatóság facebook oldalán élőben lehet követni. A népesebb xboxos mezőny a 4 közé jutásért játszik, igaz már csak egyetlen mérkőzést nem sikerült tető alá hozniuk az érintetteknek.

G. P.

A PS4 finálé egyik résztvevője, Sándor Gergő (REF-Team) az elődöntőben egy döntetlennel és egy magabiztos győzelemmel múlta felül a mezőberényi Boss Nicót. A két akadémista párbaját Szarvas Károly kettős sikerrel abszolválta Sipaki Patrik ellen. Érdekesség, hogy a finalisták és a bronzmeccs érdekeltjei is összeakadtak már egymással a középdöntők során. Akkor Szarvas 8–3-ra, Boss Nico 5–4-re múlta felül végső ellenfelét.

Az XBox platform is közel jár már a végjátékhoz, mindössze egy találkozó híja, hogy kialakuljon az elődöntők párosítása. Az eddigi három negyeddöntőből kettő biztos sikert eredményezett. A gyomaendrődi Hanea Márkó a vártnál könnyebben fektette két vállra a füzesgyarmati Ondrejó Tamást, de a körösladányi Balogh Milán dolgát sem tudta megnehezíteni a jaminai Sebők Milán. A szeghalmi Turi Milán Mátyás ugyanakkor megszenvedett az okányi Bujdosó Sándorral, akit csak „szétlövésben” tudta legyőzni, így viszont Balogh Milánnal találkozhat a döntőért. Nem játszották még le a Vígh László (Füzesgyarmat)–Varga Erik (Csabai AK) párharcot, melynek nyertesére Hanea Márkó vár.

PS4, elődöntők: Szarvas Károly (Békéscsaba Labdarúgó Akadémia)–Sipaki Patrik (Békéscsaba LA) 11–4, Boss Nico (Berényi Gyermek FC)–Sándor Gergő (REF-Team) 5–9.

Döntő, szerda 19 óra: Szarvas Károly–Sándor Gergő.

A 3. helyért: Sipaki Patrik–Boss Nico.

XBox, negyeddöntők: Hanea Márkó (Gyomaendrőd)–Ondrejó Tamás (Füzesgyarmat) 13–2, Balogh Milán (Körösladány)–Sebők Milán (Jamina) 8–1, Bujdosó Sándor (Okány)–Turi Milán Mátyás (Szeghalom) 3–6.

Az elődöntők programja: Vígh László vagy Varga Erik–Hanea Márkó; Balogh Milán–Turi Milán Mátyás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában