Labdarúgás

2020.05.07. 18:01

Egyben tartanák a szarvasi csapatot

Erős kerettel vágna neki a 2020–21-es megyei I. osztályú bajnokságnak a Szarvasi FC együttese. A vezetőség és a szakmai stáb a héten a játékosoknak is megerősítette, hogy minden labdarúgóra számítanak.

G. P.

– Még nem tudjuk pontosan, hogy milyen lehetőségeink lesznek, de szeretnénk egyben tartani a tavalyi csapatunkat – jelentette ki ifj. Somogyi János, aki a felnőtteknél tavaly ősszel vette át az edzői feladatokat, és csapatával versenyben volt a feljutásért, amely a 3. helyen állt a bajnokság felfüggesztése idején – Az önkormányzat mindig mellettünk állt, támogatott bennünket, de még ott sem látják tisztán, vélhetően módosítani kell a költségvetésüket.

A tréner elmondta, hogy egyelőre csak az biztos, hogy Viszkok Dániel a megye kettes Csabacsűd együttesében folytatja a játékot, de lehet még változás a keretben.

– A fiatal, 23 éves kapus, Krnács Richárd jó teljesítményt hozott a bajnokságban. Szeretnénk megtartani, ám vannak ajánlatai magasabb osztályú csapatoktól. Az egyik szemem sír, de a másik nevet, hiszen örülnék, ha szintet léphetne.

Az is nagy kérdés persze, hogy mi lesz a bevételeik jelentős részét képező TAO-val, melyből egy nyertes pályázatot szeretnének megvalósítani.

Bencze Sándor elnök a Newjság-nak elmondta, hogy a 28 millió forint értékű projektből szilárd burkolatú parkoló épülne, valamint a vendéglelátót is megújítanák. Mindemellett elbírálás alatt van több százmillió forint értékű elképzelésük is, amely a sporttelep teljes körű rehabilitációjára irányul.

– Nem tudjuk, hogy mi lesz jövőre a TAO-val, átalakítja-e esetleg az MLSZ. Nem merjük elkezdeni a fejlesztéseket, mert azt is számításba kell vennünk, hogy jövőre nem lesz elegendő forrásunk. Nekünk sokkal fontosabb a működésünk, s hogy a labdarúgóink sportolni tudjanak – jelentette ki az elnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában