Labdarúgás

2020.04.13. 15:22

Pantovics lett a házi gólkirály

A hazai bajnoki küzdelmeket az MLSZ március közepén felfüggesztette. Az NB II.-ben a Békéscsaba 1912 Előre együttese 32 ponttal a tizenötödik helyen áll.

V. L.

20200223 Békéscsaba BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE – VÁC FC labdarúgó NB II mérkőzés Képen: NIKOLA PANTOVIC #10, BONIVÁRT ERIK #8 Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

Fotó: Imre György

A lila-fehérek nyolcszor győztek, nyolc alkalommal döntetlent értek el, és tízszer vesztesen hagyták el a pályát. A békéscsabaiak huszonhat mérkőzésen harminc gólt szereztek, míg az ellenfelek harmincöt alkalommal vették be az Előre kapuját.

Az NB II.-es bajnokság góllövőlistáját a nyíregyházi Hornyák Marcell és a budafoki Kovács Dávid vezeti 15–15 góllal. A télen Kazincbarcikáról érkezett Lukács Raymond 10 gólos, ebből hétszer még az őszi idényben barcikai színekben talált be. A békéscsabaiak közül a házi góllövőlista élén Pantovics Nikola áll, aki hatszor volt eredményes a szezonban.

A további sorrend: Gréczi Márton és Kovács Ádám négy-négy gólt szerzett, Hursán György és Lukács Raymond háromgólos. Kétszer volt eredményes Király Patrik, Máris Dominik és Szalai Dániel. Egy–egy gólt szerzett Bidzilya Anton, Faragó Tomás, Mészáros Márk és Tóth Dániel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában