Labdarúgás

2020.03.21. 12:40

Újra áll Orosházán a légsátor

Március elején adták át az Orosházi MTK-ULE 1913 Gyopárosi úti sportcentrumában a 3000 négyzetméter területű fedett műfüves labdarúgópályát.

G. P.

A légsátor végül egy napig sem állt, mert egy műszaki hiba miatt le kellett ereszteni. Az ünnepélyes átadót követő éjszaka viharossá vált az időjárás, áramingadozás következett be. Végül kiderült, hogy a generátor meghibásodása miatt nem üzemelt a légsátor.

Március elején adták át a légsátrat

A hibát azóta sikerült elhárítani, így újból üzemel a generátor, ami a levegőt biztosítja. Áll tehát a sátor, ám azok, akiknek készült, vagyis a fiatal labdarúgók a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet miatt egy ideig még biztosan nem használhatják.

A klub utánpótlás labdarúgói – ahogy minden sportágban – egyéni edzésterv szerint, otthoni környezetben készülnek a folytatásra. Hogy mikor folytatódnak a bajnokságok? Egyelőre még senki nem tudja, remények szerint még az első félév végén elkezdődhetnek a tréningek, persze nem kizárt, hogy azokon már csak az új évadra készülhetnek fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában