Több mint kétszázezer forint gyűlt össze a Réthy Pál Kórház támogatására

Lezárták a békéscsabai kórház támogatására meghirdetett akciót az előrés szurkolók.

Fotó: Békéscsaba Fans Facebook oldal

Mint az a szurkolói csoport Facebook-oldalán olvasható, annak ellenére, hogy hónap vége van és jelen körülmények között senkinek sem könnyű, 63 adományozótól 251 ezer forint érkezett be összesen.

Fotó: Békéscsaba Fans Facebook oldal

– Az utalók között, a szurkolók mellett voltak a csapatainkért dolgozó előrések, családtagok, Vasas-szurkoló, orvos és kívülálló személyek is. A befolyt összeg egy részéből pénteken át tudtunk adni kórházunk intenzív osztályának 250 maszkot, 300 kesztyűt és 8 kg kézfertőtlenítőt 147 ezer 710 Ft értékben. A fennmaradó összegből az ott dolgozók számára szükséges vizsgálati eszközöket rendeltünk, átadásuk a szállítási idő miatt április 3-án várható.

– Szeretnénk mindenkinek köszönetet mondani, aki adományaival támogatta az akciót és azoknak is, akik a szervezésben részt vettek! Információink szerint az előrés sportolók is támogatták már más úton kórházunkat. Ezzel az akcióval bebizonyítottuk, hogy „Együtt TÉNYLEG erősebbek vagyunk”

Előzmény:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában