Mazsorett

2020.03.09. 15:48

Remekeltek a berényi lányok Szolnokon

Kiválóan szerepelt az immáron hetedik alkalommal megtartott Szolnok Open Országos Mazsorett Versenyen a Mezőberényi Mazsorett Együttes. A lányok két első és három második mellett egy különdíjat is kiérdemeltek.

Papp Gábor

A megmérettetést a Zagyvarékasi Táncegyesület szervezte, a versengésnek pedig a szolnoki a Széchenyi István Gimnázium sportcsarnoka adott helyet. Hazánk egyik legrangosabb ilyen jellegű programján huszonöt település huszonnyolc mazsorett együttesének nyolcszáz versenyzője 233 versenyszámmal mérette meg magát. Mezeiné Szegedi Erzsébet, a Mezőberényi Mazsorett Együttes vezetője hírportálunknak elmondta, a rendezvény kiváló szervezés, profi lebonyolítás mellett zajlott.

– Magas színvonalú produkciókkal, remek ellenfelekkel és nagyszerű közönséggel találkozhattunk, ami nagyszerű miliőt és hangulatot teremtett – tette hozzá az együttes vezetője.

Mezőberényi Mazsorett Együttes versenyzői

A Mezőberényi Mazsorett Együttes versenyzői öt versenyszámban mérették meg magukat. A Siva csoport junior korcsoportban, botos mini formációban az első helyen végzett. A csapatot Bárdi Regina, Csatári Bettina, Gyebnár Viktória, Fekete Barbara, Fekete Natália, Szota Szantina alkotta. A junior korcsoport botos mini formációjában második helyen végzett az Ízisz csoport. A csapat tagja volt Fehér Viktória, Gulyás Gyöngyi Zoé, Korcsok Lili Andrea, Sántha Dóra és Simcsik Orsolya.

Bárdi Regina a junior korcsoport szóló botos kategóriájában az első helyet érdemelte ki. Ugyanebben a kategóriában és versenyszámban Gyebnár Viktória a második helyen végzett. A két fiatal hölgy kettőse is remekelt, hiszen Bárdi Regina és Gyebnár Viktória a junior korcsoportban duó botos kategóriában a második lett. A Siva csoport a legjobb koreográfiáért járó különdíjat is átvehette, ami különösen nagy elismerésnek számít a rendkívül erős mezőnyben.

Mezeiné Szegedi Erzsébet művészeti vezető munkáját asszisztensként Hajdú Zita és Hajdú Viktor segítette a felkészítés során.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában