labdarúgás

2020.03.04. 15:03

Öt meccsen pihen a ladányi játékos

Az elmúlt hétvégén a megyei első és a másodosztály két csoportjában is megkezdődött a bajnokság tavaszi idénye.

G. P.

A három osztályban összesen húsz találkozót rendeztek és bizony nem múlt el súlyosabb fegyelmezetlenség nélkül a nyitókör, a játékvezetőknek több mérkőzésen is fel kellett mutatniuk a piros lapot. Ismét össze kellett tehát ülnie a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottságának, hogy határozatokat hozzon a renitens labdarúgók ügyében.

A keddi tanácskozás eredményeképpen a legsúlyosabb büntetést a körösladányi Szabó Ákosnak kell elszenvednie, aki öt soron következő bajnoki mérkőzésen nem öltheti fel csapata szerelését, mert a Szeghalom elleni bajnokin megrúgta Nagy Mihályt, aki meg is sérült az esetnél. Reklamálás miatt a szeghalmi játékos is a kiállítás sorsára jutott, aki két bajnoki mérkőzést kénytelen majd kihagyni.

A grémium a további ügyekben a következő határozatokat hozta: a gádorosi Mucsi Dániel 2 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva. Egy-egy bajnoki találkozón nem játszhat Kirimi Péter (Dévaványai SE), Máriás Péter (Gádoros Se), Jámbor József (Tótkomlósi TC) és Gábor Attila (Lőkösháza KSK).

A gádorosi Pásztor Dávidot 2020. március 3-tól 2020. április 5-ig szintén eltiltották a játéktól.

Színes kártyák miatt a Nagyszénás SE és a Gyulai TFC 6 ezer, a Sarkadi Kinizsi LE 5 ezer forintot kénytelen befizetni a szövetség kasszájába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában