Labdarúgás NB III.

2020.02.06. 09:48

Kikapott a Füzesgyarmat a szeles edzőmeccsen

Kellemetlen szeles időben, kellemetlen eredménnyel zárult a Füzesgyarmati SK NB III-as labdarúgó-csapatának második edzőmérkőzése. A sárrétiek szerda este a Csongrád megyei I. osztály második helyén álló Hódmezővásárhellyel szemben maradtak alul, meglehetősen mérsékelt teljesítményt nyújtva.

V. L.

Füzesgyarmati SK–Hódmezővásárhelyi FC 1–3 (0–2)

Felkészülési–mérkőzés. Füzesgyarmat. V.: Barta. Füzesgyarmat: Ivicsevics – Achim Á., Barna, Vincze, Benkő-Bíró, Pataki – Fülöp, Katona Gy., Máriusz, Székely – Cigan. Játszott még: Toca, Fejes, Deák, Erdős-Balizs, Borbély, Kis Sz. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Csillag László.

Orkán erejű szélben rendezték a mérkőzés, ami az első félidőben a vásárhelyieket támogatta. A hazaiak csak ritkán tudták átlépni a térfelüket ebben az időszakban, míg a vendégek előtt két ziccer is adódott, amit értékesíteni tudtak.

Szünet után a felforgatott gyarmati együttes a szél támogatásával már több támadást is felépített, és szépíteni tudott Katona György révén, de végszó a vásárhelyieké volt. Egy büntetőt Ivicsevics még bravúrral hárított, de a kipattanót befejelte a vendégek támadója. A gyarmatiak szerdai teljesítménye nyomokban sem emlékeztetett a megszokott produktumukra. Szombaton 11 órától Gyulán a MOL Fehérvár FC II. NB III-as csapatával találkoznak a gyarmatiak.

G.: Katona Gy., a 60., ill. Bódai, a 13., Koncz A., a 30., Mohácsi, a 69. percben.

Boros Tibor: – Az első félidőről nem tudok, a másodikról meg nem akarok sportszakmai véleményt formálni. Összességében ennek a mérkőzésnek semmi értelme nem volt a mi szemszögünkből.

Szűcs Róbert: – Nagyon fegyelmezetten játszottunk a nagy szélben. Az első félidőben letámadtuk a hazaiakat, a szünet után pedig a fiataljaink bizonyították, hogy lehet rájuk számítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában