labdarúgás

2020.02.14. 13:59

Játékosok térnek vissza Telekgerendásra

A megyei harmadosztályú Telekgerendási SC-nél állandó nehézséget jelent szezon közben a létszámhiány, az amúgy sem bő játékoskeret sérülések és egyéb elfoglaltság miatt sokszor annyira megfogyatkozik, hogy a bajnoki mérkőzéseken még a kiállás is gondot okoz. Ezen enyhíthetnek azok a játékosok, akik hosszabb sérülés, kihagyás után jelentkeztek újra játékra.

G. P.

Ránkli Ferenc edző örömmel számolt be arról, hogy Kovács Márk, Marik Zoltán, Nagy Márk, Patka Gábor, és Susánszki Attila felépült sérüléséből és visszatér soraikba.

– A kapus Kertész Árpád az öregfiúk csapatunkból érkezik, míg Nyemcsok Zoltán, és Fegó Tibor a kispályát cseréli nagyra – sorolta a neveket Ránkli Ferenc, aki az edzői munkát Fabulya Jánossal megosztva végzi.

A csapat vasárnap 14 órakor Csorváson a Nagybánhegyessel meccsel, február 19-én idegenben a Csorvással, február 23-án pedig Nagybánhegyesen lép pályára.

A célokról Ránkli Ferenc röviden így beszélt: – Az a terv, hogy a tizedik helyen álló csapatunk tisztességesen helytálljon és ne legyenek létszámgondjaink a mérkőzések előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában