Kézilabda - NB I.

2020.02.13. 14:32

Fontos mérkőzés előtt állnak a csabai lányok

Az NB I.-es női bajnokságban legutóbb az MTK ellen megszerezte második győzelmét az EUbility Group Békéscsabai Előre NKSE együttese. Az öt pontos lila-fehérek az eddig kilenc pontot gyűjtött Mosonmagyaróvár otthonában lép pályára pénteken 18.30 órakor.

V. L.

KŽzilabda NB I n?i BŽkŽscsabai El?re NKSEÐMTK

Fotó: Imre György

Horváth Roland, a lila–fehérek vezetőedzője így vélekedik: – A győzelem jót tett a lelkeknek, a lányok az edzéseken felszabadultabban dolgoztak a héten. Nagyon fontos mérkőzés előtt állunk, amelyen szoros eredmény várható, és apróságok dönthetnek. Mi azon vagyunk, hogy ezek az apróságok a mi javunkra döntsék el a találkozó sorsát, de ahhoz, hogy ez sikerüljön mindenkinek a saját területén tudása maximumát kell nyújtania. Örülök annak, hogy a szerb Tatalovics Dragica személyében egy rutinos kapus érkezett hozzánk, aki tartást adhat az együttesnek.

Archív felvétel

Bognár Róbert, a hazaiak vezetőedzője a klub honlapjának elmondta, megnézték, kielemezték a csabaiak Vác elleni mérkőzését, és még másik négy bajnoki találkozójukat. Megfigyelték, hogy most védekezést váltottak, Kopecz Barbara sérülése miatt nagyobb szerepet kap a nemrégen igazolt Ivana Mitrovic. Az óváriak számára fontos lesz az is, hogy tiszta fejjel lépjenek pályára, tehát nyugodtan, a tudásuknak megfelelő szinten kézilabdázzanak. Figyelnek az ellenfélre, tehát irányítani és a saját játékukkal akarják megnyerni a pénteki találkozót.

A mosonmagyaróváriaknál a jobbszélső, a hétmétereseket lövő Katona Flóra 53 góllal vezeti a házi góllövőlistát, mellette a rutinos brazil világbajnok átlövő, De Souza, a korábbi magyar válogatott irányító-lövő Tilinger Tamara, és a súlyos sérüléséből felépült szlovák válogatott, Szarková Simona a hazaiak erőssége.

Kapcsolódó tartalom:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában