Labdarúgás

2020.02.06. 13:25

Az időjárás is nehezítette a megyei focisták dolgát

Több mérkőzést is rendeztek szerdán Békés megye futballpályáin. Igaz, az időjárás kevésbé volt ideális, a viharos szél alaposan megnehezítette a csapatok dolgát.

G. P.

Gyulán a Termál FC a Békéscsaba 1912 Előre második számú együttesét látta vendégül. A hazaiaknál szerephez jutott a korábban Körösladányban játszó, a fürdővárosiakkal készülő kapus, a 21 éves Zsibrita Gergő, míg a vendégeknél a megyei első osztály gólkirályjelöltje, Ilyés Tamás, aki mint kiderült, mégsem igazolt Mosonmagyaróvárra. Remek csata végén a veterán Balog Zsolt duplájának is köszönhetően a lila-fehérek győztek egy jól küzdő Gyula ellen.

Gyulai TFC–Békéscsaba 1912 Előre II. 2–3 (2–2)

Felkészülési mérkőzés, Gyula. Gyula: Zsibrita – Szabó Cs., Nagy S., Zsömbörgi, Kukla Zs., Bagyinszki, Repisky, Patkás, Pilán, Bozsó, Czirok. Csere: Kurta B., Kukla S., Radics, Nagy G., Barthalos, Kocsis. Edző: Berényi Tibor. Békéscsaba: Démusz – Szabó Zs., Lászik, Dávid, Zahorán, Nyéki, Pusztai, Balog Zs., Mácsai, Csicsely, Ilyés. Csere: Czinanó, Gigacz, Fodor, Kasik, Bukor. Edző: Brlázs Gábor. G.: Czirok, Bozsó, ill. Balog Zs. 2, Ilyés.

További eredmények: Békéscsaba LA U16–Nagyszénás SE 2–5, Grosics Akadémia U19–Körösladány MSK 4–5, Algyői SK–Orosházi MTK-ULE 1913 8–2, OMTK-Rákóczi–Mezőhegyesi SE 1–3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában