Tenisz

2020.01.16. 10:14

Bondár Anna búcsúzott az Ausztrál Opentől

Bondár Anna kiesett az ausztrál nyílt teniszbajnokság selejtezőjének első fordulójában, miután alulmaradt a cseh Barbora Krejcikovával szemben. A szeghalmi teniszező csütörtökön 1 óra 14 perces csatában szenvedett két szettes vereséget a világranglistán nála 95 hellyel magasabban jegyzett riválisától.

G. P.

Anna (a világranglista 222. helyezettje) és cseh ellenfele (127.) szerdán kezdte el mérkőzését Melbourne-ben, de mindössze 19 percnyi játékot követően – 2:2-es állásnál – a rossz levegő miatt félbeszakították az összecsapást. Ausztrália második legnagyobb városában, Melbourne-ben a hónapok óta tomboló ausztráliai bozóttüzek füstje miatt nem lehet játszani.

A csütörtöki folytatásban az év első Grand Slam-viadalának honlapja szerint a magyar játékos nem volt egyenrangú partnere Krejcikovának, aki előbb játszmaelőnyre tett szert, majd a nullára megnyert második játszmával továbbjutott.

Eredmény, női selejtező, 1. forduló: Barbora Krejcikova (cseh, 19.)–Bondár Anna 6:4, 6:0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában