sakk

2019.12.02. 10:42

Szucharda Gyula emlékversenyt rendeztek Mezőberényben

Tizenkettedik alkalommal rendezték meg a már hagyományosnak számító Szucharda Gyula emlékversenyt Mezőberényben.

V. L.

Az előző évhez hasonlóan ezúttal is 12 versenyző nevezett a viadalra, viszont ezúttal 4 mezőberényi is asztalhoz ült. A korábbi éveknek megfelelően, Petró József megyei elnök – Gyula bácsi egykori tanítványa – is szerepelt a tornán, tiszteletét kifejezve az egykori sportvezető iránt. A viadalt dr. Gosztolya Ferenc nyerte magabiztos versenyzéssel, megelőzve Sándor Pétert, és a mezőberényi Váradi Miklóst. Örvendetes, hogy többéves kihagyás után újra kezdődött a városban a sakkutánpótlás nevelése, és remélhetőleg a jövőben ennek látható eredménye is lesz.

Végeredmény: 1. dr. Gosztolya Ferenc (Békési TE) 6 pont, 2. Sándor Péter (Békési TE) 5,5, 3. Váradi Miklós (Mezőberény) 5, 4. Váczi Sándor (Orosházi SE) 4,5, 5. Nagy Róbert (Gyulai SE) 4, 6. Ábrahám Lajos (Röszkei SK) 4, 7. Petró József (Békési TE) 4, 8. Vámosi Péter (Békési TE) 3, 9. Szőnyi Péter (Orosháza) 3 – legjobb serdülő, 10. Guti Sándor (Mezőberény) 2 – serdülő, 11. Szőnyi László (Orosháza) 1, 12. Lázók Máté (Mezőberény) 0 – serdülő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában