Dzsúdó

2019.12.18. 16:00

Jó hangulatban telt el a japán delegáció szerdai napja

Amíg kedden a mérkőzéseké volt a szerep, addig szerdán a kikapcsolódásé a Békéscsabán tartózkodó japán dzsúdóscsapat életében.

G. P.

Amint arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, a Békés Megyei Kano Judo SE meghívására tizennyolc tagú dzsúdós delegáció érkezett a héten a békési megyeszékhelyre a Gnuma tartományban található Maebashi városából, mellyel a Magyar Judo Szövetség az 1964-es tokiói olimpia óta tart fenn kapcsolatot. A két település klubja között is többéves már az együttműködés, a korábbi években a csabai klub sportolói több alkalommal edzőtáboroztak a japán városban.

A keddi remek magyar–japán tatamicsaták után a fiatal japán dzsúdósok szerdán igyekeztek feltérképezni Békéscsabát, s miután megvásárolták a csabai szuveníreket, kilátogattak a Csabai Rendezvénypajtába, ahol az ebéd elfogyasztása után nagyon sok japán fiatal kipróbálta a korcsolyapályát. Jó hangulatban töltötték el tehát a szerdai napot is Békéscsabán, és szép emlékekkel térnek vissza a Távol-Keletre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában