Atlétika

2019.12.03. 15:29

Czeglédi Katalin: Azt csinálhatom, amit szeretek

A Magyar Atlétikai Szövetség Budapesten, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban pénteken megrendezett díjátadó gáláján Czeglédi Katalin kapta az Európai Atlétikai Szövetség legjobb sportvezetőjének járó elismerését. A Kopp Békéscsabai Atlétikai Club marketingvezetője a díjat Gyulai Márton korábbi MASZ-főtitkártól vette át.

G. P.

– Nagy meglepetés volt a díj, nem volt sejtésem arról, hogy elismerésben lesz részem – mondta érdeklődésünkre Czeglédi Katalin. – Jólesik egy ilyen elismerés, ami azt jelenti, hogy a Magyar Atlétikai Szövetség is úgy értékeli, értékes munka folyik egyesületünkben. Rögtön hozzátenném, hogy nálunk a Kopp Békéscsabai Atlétikai Clubban minden a csapatmunkáról szól. Tesszük a dolgunkat, óriási szerencsém az, hogy azt csinálhatom, amit szeretek.

Gyulai Márton és Czeglédi Katalin /Fotó: BCSAC

A marketingvezető hozzátette, egy ilyen elismerés határozottan motiválja a további munkáit illetően.

– Egy ilyen elismerés visszaigazolja, hogy a szövetség tud egyes klubok között különbséget tenni és elismeri az erőfeszítéseiket – fűzte hozzá a marketingvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában