labdarúgás megyei III. osztály

2019.10.28. 11:27

Tönkreverte vendégét a Kígyós

Az Elek és a Méhkerék is gólarányt javított, előbbi tartja a lépést a Végegyházával.

G. P.

Szabadkígyósi SZSC–Füzesgyarmati SK II. 10–0 (4–0)

Labdarúgás Megyei III. osztályú mérkőzés. Szabadkígyós, 200 néző. V.: Nagy Z. G.: Maglóczki 3, Magyari 3, Csiernyik M. 2, Sebestyén M., Matuska. Jó: Csiernyik M., az egész csapat, ill. Láposi, Komáromi.

Ifj. Szabó Zoltán: – Elismerésünk az egész csapatnak a jó játékhoz! Igazi csapatként működtünk és ez gólokban is megmutatkozott a szimpatikus vendégekkel szemben. Köszönjük a közönség lelkes biztatását és támogatását! Nyéki Szabolcs: – Ma olyan érzésem volt, mintha a kis piros versenyezne az intercity ellen. Ellenfelünk magasan a legjobb csapat a bajnokságban, sokkal feljebb is megállná a helyét! A mi részünkről négy hónapnyi történetünk után most ennyire tellett. Rosszul jött ki, hogy sok volt a hiányzónk, de nem ezen múlott! Sz. Z.

Eleki USE–Kötegyáni FC 8–1 (5–0)

Elek, 100 néző. V.: Gyebrovszki. G.: Puporka 4, Balogh E. 2, Hotya, Rostás, ill. Drágos. Jó: Puporka, Rostás, Gyulai, Mikulás, Hotya, ill. Drágos.

Szentgáli Zoltán: – Sportszerű mérkőzésen, felszabadultan játszva, ilyen arányban is megérdemelt győzelem. Balogh Csaba: – Küzdelem és akarás nélkül ezt a játékot nem lehet játszani. Sz. Z.

Pusztaföldvári SZSE–Zsadányi KSE 1–2 (1–1)

Pusztaföldvár, 50 néző. V.: Rakonczás. G.: Rafael J., ill. Szilágyi, Bakó A. Jó: Gyenge, Gyuricza, Rafael Renátó, Zelenák, ill. az egész csapat.

Árgyelán Péter: – Ugyanaz történt, mint a múlt héten, mezőnyfölény az egész mérkőzésen, helyzetek, kapufák. Sajnos nem tudunk gólt gólokat rúgni, anélkül pedig nem fogunk nyerni. Muntyán Sándor: –Helyenként jó játék, megérdemelt siker. Remélem nem ez volt az utolsó vendéggyőzelmünk! Á. P.

Nagybánhegyesi RSE–Csabai AK 5–1 (2–0)

Nagybánhegyes, 50 néző. V.: Szántó. G.: Benyó 2, Sramkó 2, Szabó Gy., ill. Varga M. Jó: Martinecz, Benyó, Sramkó, Orosz T., ill. Balog, Varga, Kökény.

Sramkó László, csapatkapitány: – Jó iramú mérkőzésen, magabiztos játékkal tartottuk otthon a három pontot! Elismerésem a csapatunknak és köszönjük a kitartó szurkolást! Bozó Tibor: – Semmit sem ér a jobb játék és a sok helyzet, ha nem élünk vele, de büszke vagyok a tizenhat-tizennyolc éves játékosainkra, hogy így játszanak, mert övék a jövő! S. L.

Békéssámsoni SK–Végegyházi SE 0–3 (0–2)

Békéssámson, 150 néző. V.: Krisán. G.: Tanner 2 (mindkettőt 11-esből), Racs. Jó: Nagy Zs., Arany, Godó F., Godó I., Abonyi A., ill. Németh I., Varga P., Földi, Szakál, ifj. Kintner.

Kerekes György elnök: – Ha az első félidőben berúgjuk a helyzeteinket, sokkal szorosabb eredmény születhetett volna. A vendégcsapat első és harmadik gólja vagy szabályos volt, vagy nem. Kintner János: – Elfogadható játékkal, gyenge helyzetkihasználással hoztuk el a három pontot. Kerekes György

Méhkeréki SE–Gerlai SE 7–0 (6–0)

Méhkerék, 100 néző. V.: Bálint Rebeka. G.: Zsoldos 3, Patka Gy. (11-esből), Iszály, Csíkos, Rácz Gy. Jó: Bondár M., Iszály, Ruzsa L., Zsoldos, ill. Gyebnár.

Cserháti István: – Az első félidőben helyenként jól játszottunk, a másodikban kicsit visszaestünk, de így is megérdemeltük a győzelmet. Kiss Gábor: – Elismerésem a hazai csapatnak!

Szabadnapos: Telekgerendási SC.

A megyei III. o. állása

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában